100 procent

Switch to

Terugblik Salesforce World Tour

Reading Time: 4 minutes

Terugblik Salesforce World Tour Amsterdam 2023

Strategie

Onlangs waren we aanwezig bij de hét Salesforce event in Nederland. Voor ons als Salesforce partner was deze World Tour een mooi moment om andere partners te spreken, inspirerende sessies bij te wonen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen Salesforce.

Vanuit 100procent waren we goed vertegenwoordigd, ieder van ons met hun eigen expertise, interesses en doel. Zo bezocht Campaign Developer Marin de sessie van Beerwulf over hyperpersonalisatie. Voor veel van onze klanten gebruiken we hier Marketing Cloud al voor. Zo kunnen onze klanten succesvolle campagnes naar hun ontvangers sturen, volledig toegespitst op persoonlijke wensen en behoeften. Mooi om te horen en te zien hoe anderen hyperpersonalisatie aanpakken.

Marin-en-Salesforce

Marin Jansma, Campaign Developer bij 100procent

Marketing Cloud expert Marin

Founder & Managing Director 100procent Rick de Wit vertelt: “De AI + Data + CRM insteek van Salesforce is een interessante. Dit gedachtegoed past goed bij onze methode die we dagelijks toepassen om voor onze klanten de CX, die ze ontwikkelen voor hun doelgroep, te verrijken. ”

Onze Client Service Manager Rodger van der Maarel was ook bij het event aanwezig en was onder de indruk van de case over de adoptie van Salesforce Marketing Cloud. En uiteraard was er voor Rodger ook genoeg tijd om her en der een praatje te maken met andere vakidioten.

Tot slot, vertelde Team Lead en senior in marketing automation Bob Klein over dit event: “Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe AI-feature van Salesforce, waarmee je heel eenvoudig een landingspagina kunt creëren. Ook bij 100procent experimenteren en benutten we AI waar mogelijk, dus we zijn benieuwd of Salesforce ons op AI-gebied gaat verrassen.”

Rick Bob Rodger

Van links naar rechts: Rick, Bob en Rodger.

Kortom, het was een geslaagde middag. Binnenkort zijn we aanwezig bij ‘YeurDreamin’, de Salesforce Community Conference in Brussel. We zijn blij onderdeel uit te maken van deze ambitieuze community! Wil je weten of Salesforce Marketing Cloud bij jouw strategie past of gebruik je het al, maar wil je dit verder uitbouwen? Onze Marketing Cloud experts helpen je graag verder.

Scroll naar boven