100 procent

Switch to

100%EMAIL is vanaf nu 100procent!
Welkom op onze nieuwe website.

Met trots introduceren wij onze vernieuwde uitstraling en tevens onze nieuwe naam 🎉
Deze verandering komt niet uit het niets. Al geruime tijd doen wij veel meer dan alleen e-mailmarketing voor onze klanten. Onze voormalige naam “100%EMAIL” deed geen recht aan de veelzijdigheid van onze diensten, met name op het gebied van marketing automation.

Onze nieuwe merkidentiteit draait om onze kernwaarde: het maximaliseren van de persoonlijke klantbeleving via marketing automation, of je nu één klant of een miljoen klanten wilt aanspreken. We kijken naar alle kanalen, niet alleen e-mail. We geven de volle 100% zodat jij 100% van je doelen kunt bereiken. We hebben er zin in! 🚀

Video afspelen

Strategie

Marketing automation vormt de kern van al je marketingactiviteiten. Door slim gebruik te maken van data, kun je marketingactiviteiten personaliseren en ervoor zorgen dat jouw boodschap altijd relevant is voor de verschillende fases van de customer journey. Na een intake en analyse gebruiken we customer insights en customer journey mapping om jouw strategische roadmap te ontwikkelen. Jouw route naar marketing succes. 
100% in kaart.

Data

Data is het hart van je marketing automation-strategie. In jouw bedrijf bevindt zich een schat aan waardevolle data. Wij zorgen ervoor dat alle data beschikbaar is en helpen je relevante data uit de verschillende service, sales of transactionele datastromen te halen. We kunnen externe data toevoegen voor profielverrijking en we activeren alles in de customer journeys om echt persoonlijk te communiceren. Bij 100procent nemen we de AGV-richtlijnen in acht en werken we nauw samen met de meeste CDP’s (Customer Data Platforms). Wij halen alles uit je data. 100%.

Creatie

Wij geloven in persoonlijke communicatie met je doelgroep, met hyperpersonalisatie als sleutel. Onze passie ligt bij het ontwikkelen van omnichannel campagnes die er niet alleen aantrekkelijk uitzien (en awards winnen), maar ook zorgen voor maximaal resultaat. Onze experts op het gebied van content en marketing automation werken nauw samen met jou, zodat we fantastische on-brand content kunnen creëren die perfect past bij je campagnestrategie. En daarmee de ambities en marketing doelstellingen invullen. Maak impact met je campagnes!

Technologie

Bij 100procent begrijpen we hoe belangrijk het is dat je Marketing Technology landschap in lijn is met je strategische ambities. Wanneer je een migratie of implementatie van een marketing automation platform of CDP overweegt, helpen wij je de juiste keuzes te maken. We werken leverancier onafhankelijk en zijn ervaren in verschillende sectoren en hierdoor kunnen we maatwerkoplossingen bieden die volledig aansluiten op jouw behoeften en doelen.

Contact

Naast dat we je e-mails met plezier beantwoorden, staan we je ook graag per telefoon te woord. Of kom je een keer langs?

Scroll naar boven